Академія УПЦ обговорює умови співпраці з Міжнародної асоціацією православних богословських шкіл

01.12.2017 18:15 3

Академія УПЦ обговорює умови співпраці з Міжнародної асоціацією православних богословських шкіл

У зустрічі також взяли участь проректор КДА з навчально-методичної роботи архімандрит Сильвестр (Стойчев), проректор КДА з науково-богословської роботи Володимир Бурега, директор Міжнародного інституту афонської спадщини в Україні Сергій Шумило.
Монахиня Серафима розповіла про завдання та цілі Міжнародної Асоціації Православних Богословських шкіл, створеної з ініціативи всесвітньо відомого православного богослова митрополита Діоклійського Калліста (Уера) і висловила надію на співпрацю між Асоціацією та КДА.
У свою чергу митрополит Антоній розповів про сучасний стан Київських духовних шкіл УПЦ та про міжнародне співробітництво в галузі освіти, яке здійснюється Київською академією.
Наприкінці зустрічі владика ректор передав монахині Серафимі (Костянтинівській) видання КДА.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Большой выбор махровых полотенец Невероятная история Арслана Джумаева, переехавшего из Туркменистана в США Добавление отзывов в google maps Вигідні кредити онлайн на банківську карту «Несмотря на коварства, создаваемые врагами», на «православном байк-шоу» в Севастополе покажут книги «о связи Чечни с Матерью Россией»

Публикации