Адвентисти провели у Львові великий концерт для родини військових АТО

19.06.2018 22:54 9

Адвентисти провели у Львові великий концерт для родини військових АТО

Петро Швайковський, диригент хору, розказує: “Це третій такий проект, просто неба, рівно рік тому ми грали перед львівською оперою. Люди приходять, приходять звичайні львів’яни на ці концерти і це дуже радує”.
На концерт «Сім’я — задум Бога» запросили також родини військових АТО. Такий благодійний виступ є вже традиційним. Це спільний проект музикантів Луцького симфонічного оркестру, хору зі Львова, церкви Адвентистів сьомого дня та чиновників Франківської районної адміністрації міста Львова.
Борис Антонюк, диригент Луцького симфонічного оркестру, зазначає: “Наш оркестр класичний складається з членів Луцької громади церкви Адвентистів сьомого дня, ми збираємося на такі концерти, щоб славити Бога”.
Симфонічний оркестр луцької громади є аматорським. “Для мене музика і гра в оркестрі як повітря без якого не можу. В нас оркестр аматорський, але ми все лишаємо і приходимо на репетиції кілька разів на тиждень. Для мене це радість”, - каже Борис Антонюк.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Профессиональный ремонт обуви Где лучше купить спецобувь Русский язык - самый привычный и самый сложный школьный предмет Хостинг WordPress от WPHOST – это именно то, что вам нужно Актуальная информация о курсах валют в Виннице

Публикации