Адвентисти прагнуть зробити свій журнал МОНівським виданням

26.02.2018 14:45 3

Адвентисти прагнуть зробити свій журнал МОНівським виданням

Видавець збірника — Український гуманітарний інститут, заснований християнами-адвентистами. Збірник містить рецензії на кандидатські роботи, на докторські роботи або рецензії на монографії, нариси або повідомлення.
Зараз редакція під керівництвом професора академіка Ростислава Болдирева, його помічників доктора філології Лариси Тараненко та кандидата економічних наук Людмили Штанько працює над восьмим випуском. Деякі з випусків не вміщуються в один том.
Як зазначив Ярослав Ношин, співредактор видання та автор наукових статей, збірник представлений у двадцяти провідних бібліотеках вищих навчальних закладах, у науковій бібліотеці Вернадського, у бібліотечних фондах Одеси, Львова та інших міст. Видання занесене до міжнародної бази РІНЦ.
«Ми представляємо значущі дослідження чи в сфері філології, чи філософії, тих метрів, які вже працювали, і їхні праці, для нас вони дуже важливі, ми намагаємося їх передруковувати, праці, які є значущими, внесок яких колосальний. Друкуватися у нас можуть не обов’язково кандидати наук. Це можуть бути молоді аспіранти, магістранти, тобто ми раді бачити і молодих вчених, які тільки розпочинають свою наукову діяльність. Будь-хто з молодих вчених, які уже відбулися, має можливість подати свою статтю відповідно до вимог, які подані в науковому журналі і, пройшовши редколегію, буде надрукований», — розповідає Ярослав Ношин.
В кожному номері стисло поданий зміст попередніх номерів. Це допомагає бачити читачу, як змінюється тематика видання.
«Перед нами стоїть завдання виходити двічі на рік. Це обов’язково. Перед нами стоїть завдання стати МОНівським виданням, тобто це те видання, в якому в різних наукових розділах аспіранти можуть друкуватися для того, щоб їм ці наукові публікації були зараховані при захисті кандидатських або докторських дисертацій», — каже Ярослав Ношин.
Редакція працює над тим, щоб представляти інші наукові розділи.

Источник

Следующая новость
Предыдущая новость

Преимущества лазерной коррекции зрения Приметы на свадьбу что можно что нельзя Лікування Пролежнів: Сучасні Методи та Особливості Які одеські квартири дорожче, а які дешевше Комплексные системы современных IP домофонов

Публикации