Агресору прийшов кінець, - Патріарх Філарет

10.04.2018 14:23 0

Агресору прийшов кінець, - Патріарх Філарет

Дії керівництва Росії, зокрема Володимира Путіна, є світовим злом. Але агресору прийшов кінець.

Про це сказав Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет в ефірі телеканалу "Прямий", повідомляє Gazeta ua.

"Кремль, хоч вони і наші брати, а вбивають своїх братів. І що ще гірше, що вбиваючи своїх братів, кажуть: ми не вбиваємо. Це ви самі один одного вбиваєте. А ми тут "не при чем".

І це зло. Причому світове. Тому що неправду розповсюджують по всьому світу. "На Донбасі ми не воюємо, Крим сам до нас прийшов". А потім той Путін зізнався, що "я керував". То ти коли правду говорив? Коли ти сказав, що " я керував", чи тоді, коли заявляв, що "Крим до нас повернувся добровільно"? Де твоя правда?", - зауважив Патріарх.

"Зло Господь терпить, але до відповідної межі. А потім карає. І знищує його. І тому те, що зараз робиться, що зараз робить світ з агресором, свідчить про те, що прийшов кінець йому. Побачите - зло буде переможене", - заявив першоєрарх.

"Буде перемога правди, добра. Бо в історії зло ніколи не перемагало. Комунізм. Говорили, це благо. Мовляв не треба нам раю на небі, ми рай побудуємо на землі. Немає комунізму. І не тільки немає. Ніколи не буде", - пояснив він.

"Твердо знаємо, що переможемо. І в цьому немає ніякого сумніву", - сказав Предстоятель УПЦ КП.

Ссылка на первоисточник: https://risu.org.ua/ua/index/all_news/community/religion_and_society/70766/

Следующая новость
Предыдущая новость

Сыграйте на онлайн игральных автоматах на сайте онлайн казино Slots-Doc-com Лечебно-оздоровительный отдых в Royal Geneva Hotel На Чернігівщині село проголосило перехід з Московського Патріархату в Київський Библия на любой вкус по выгодным ценам Выбор района проживания

Публикации